Refleksveste til ALLE Beboere på Bogø

Af Jesper Heien , Bogø IF Motion
24. september 2019 17:29


Refleksveste til ALLE Beboere på Bogø
Hej Alle sammen her på Bogø, Nyhed og vigtigt.

Jeg / Jesper Heien, formand i Bogø idrætsforeningen har brug for jeres hjælp for at gøre Bogø`s beboere mere sikre her på Bogø og derfor kan du / I hjælpe mig.

Der er så mørkt på Bogø, og især nu, hvor solen går ned kl. 19.00, vi har Dark Sky og det er vi stolte over, men selve lys maste opgaven her på Bogø, der er så langt imellem lyset og jeg syntes det ville være så ærgerligt at nogle skulle miste livet på grund af mangel på en refleksvest til ca. 20,- kroner.

Så hjælp mig med at hjælpe jer, med dette rigtige gode projekt,

Midt i juni 2019 søgte jeg Tryg Fonden om penge til et projekt om refleksveste til ALLE Beboere på Bogø.

Og jeg har fået tilsagn om at de gerne vil støtte med beløb: 40.000,- kroner,

Og jeg fik svar om at jeg skal sende et projekt på hvorfor de skulle støtte Bogø med refleksveste,

Og det kan I alle sammen hjælpe med, hvornår vil I bruge den, som eksempel på vej til Bogø kostskole, til Bogø hallen, når I skal op og dyrke idræt og motion i Bogø idrætsforening, til Skåningebro, når I er nede og bade og skal hjem lidt senere på aften, når solen er gået ned og ned til skoven og jeg kunne blive ved med en masse eksempler,

Men jeg ville rigtig gerne høre det fra jer, og jeg håber virkelig at I også syntes det vil være en god ide,

Skriv hvor mange refleksveste I kunne bruge i jeres husstand, og hvilken str. voksen eller børn og antal.

Og hvorfor er det nødvendigt med Refleksveste her på Bogø, send gerne mit svar til min mail, jesperheien@hotmail.dk. Eller på en kort sms på 25249600, eller på Messenger, jeg har lavet en gruppe som hedder: Flere refleksveste til alle på Bogø, Jesper Heien.

Det gælder for alle som bor på Bogø, sommerhus gæster, børn og unge og voksne og ældre.

Jeg fik en super god ide fra Jeanett fra Camønoen, om at få lavet et skab på hver side, så når man kommer fra Bogø havn og skal cykle over dæmningen, så kan man låne en refleksvest og lægge den på den anden side og omvendt, fed ide, en ide, kom frisk med flere gode ideer.

Der kommer rigtige mange mennesker igennem Bogø mod Møn og hvis vi kan undgå ulykker, så har vi gjort et godt forsøg.

Jeg ser så meget frem til at høre fra jer alle sammen, skriv gerne hurtigt til mig, så vi kan få projektet godkendt hurtigt, nu da det allerede er blevet mørkt.

Mvh Jesper Heien.

På vegne af Bogø idrætsforening, en formand som tænker og lytter til andre her på Bogø, den lysegrønne Ø.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.