Borgermøde om den nye model for nærdemokrati

Af Kjeld Sørensen , Bogø Lokalråd
27. september 2019 12:53


Borgermøde om den nye model for nærdemokrati
Vigtigt

I anledning af indførelsen af den nye nærdemokratimodel i Vordingborg kommune, har lokalrådet arrangeret en aften i forsamlingshuset hvor vi får en introduktion til den nye model af Jurist i Vordingborg Martin Holmsgaard Rubin, her kan man spørge ind til hvordan kommunen tænker den anvendt.

I lyset af at lokalrådet holder generalforsamling 23. oktober, synes vi det er overordentlig vigtigt at den nye bestyrelse som overtager lokalrådet og vil arbejde med modellen møder op, da næsten hele bestyrelsen stopper/ikke modtager genvalg, så er du interesseret i at lægge en indsats her, så mød op.

Mødet finder sted i forsamlingshuset mandag den 21. oktober kl. 19.00

Læs mere på vordingborg.dk/naerdemokrati. Her kan I downloade "Rapport - Anbefalinger til ny nærdemokratimodel, borgerinddragelse og frivillighed".

På lokalrådets vegne
Sekretær Kjeld Sørensen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.