Referat fra bestyrelsesmøde i lokalrådet den 13. oktober 2019

Af Kjeld Sørensen , Bogø Lokalråd
20. oktober 2019 07:12


Referat fra bestyrelsesmøde i lokalrådet den 13 oktober 2019
Bogø Lokalråd har afholdt bestyrelsesmøde den 13. oktober 2019. Her kan I læse referatet.
Referat fra bestyrelsesmøde i lokalrådet den 13 oktober 2019

Hos Troels Leighton Stenkildevej 9. 4793 Bogø

Til stede: Michael Olesen, Lis Hommel, Troels Leighton, Trine Møller, Mette Petersen, Jørgen Møller, Thine Toft og Kjeld Sørensen.

Dagsorden:
1. Indkomne ansøgninger til støtte: Der var ansøgt om støtte til renovering i forsamlingshuset, samt om økonomisk støtte til indretning af trailer til grej fiskenet m.m fra 4H. Det blev besluttet at støtte forsamlingshuset med 20.000 kr, 4H med 7.500 kr, herefter blev bestyrelsen enige om at støtte de grønne cykler med 3000 kr og møllen med 17.500 kr.

2. Husomdeling af jubilæumsbogen: Bogen er delt ud nu, vi overvejer at gøre det muligt at få et eksemplar hvis man er blevet forbigået (hovedsaligt sommerhusområderne hvor det har været svært at finde alle fastboende).

3. Borgermødet 21 okt: Mette laver kaffe/køber småkager/ vand

4. Generalforsamling: Kjeld kontakter Benny Knudsen (ordstyrer) og bestiller miniwienerbrød og drikkevarer. Mette laver kaffe.

Hent referat i PDF her

Sekretær
Kjeld Sørensen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.