Selvstudiegruppe i gang omkring duelighed

Christian Rosdahl
14. november 2019 17:24


Selvstudiegruppe i gang omkring duelighed
Vi er en lille flok i sejlklubben, der vil dygtiggøre os / vedligeholde kompetencerne omkring sejlads. I stedet for at gå på egentlig sejlerskole vil vi på Duelighed.dk køre pensum igennem selv og så mødes en gang om ugen til gensidig støtte og test af det lærte.
Vi bruger klubhuset hver mandag fra kl 19 hen over vinteren og et af sejlklubbens erfarne medlemmer, der tidligere har stået for undervisningen vil komme nogle udvalgte aftener og give os nogle “saltvandsindsprøjtninger”!

Som udgangspunkt koster det kun et årligt medlemskab af Duelighedsklubben, pt 195 kr. årligt plus de materialer, som man selv finder nødvendigt, til at supplere det tilgængelige pensumstof på nettet. Se selv mere på Duelighed.dk.
Man kan deltage som nybegynder eller erfaren sejler, som aldrig fik taget duelighedsbeviset eller som har en ældre viden, der trænger til at blive genopfrisket. Nogle vil bare skaffe sig den reelle viden; andre vil tage den teoretiske del af duelighedprøven. Selvstudium er en forudsætning for begge grupper af deltagere, uanset alder.

Den praktiske øvelsessejlads med efterfølgende prøve vil der være mulighed for i foråret. Dette er endnu ikke tilrettelagt, da deltagernes ønsker er meget forskellige. Planlægningen sker i fællesskab i selvstudiegruppen.

VI ER GODT IGANG OG DET ER IKKE FOR SENT AT MELDE SIG !

Christian Rosdahl
Mobil: 29 84 02 51
Mail: christianrosdahl@hotmail.com

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.