Bogø - sender julehyggen rundt

Af Team Julekalender
16. november 2019 07:50


Bogø - sender julehyggen rundt
Den 1. december starter julekalenderen for 3. gang. Skal du være med? Det er GRATIS og slet ikke svært.
Eneste krav er, at du SKAL bo på Bogø, for at kunne være med i julekalenderen. Derudover handler det om, at sprede den gode stemning af julehygge, som fredfyldt daler ned over Bogø i december.
Kalendergaverne som dagligt omdeles til vinderne, er venligst sponsoreret af lokale butikker m.fl. (Og sikke fine kalendergaver).

I år kalder vi historien for ”Da farfar var ung” og foregår delvis i 1925 og i nutiden. Billeder, tegninger og spørgsmål bliver som altid ledsaget, af dagens hyggelige Haiku-digt. Svar på spørgsmålet og måske vinder du – og husk at tjekke. (Deltag i julekalenderen i de dage, som passer dig).
Find gruppen på Facebook: ”Med julemusen rundt på Bogø" og se opslagene fra sidste års julekalender med Kalendermusen og venner.

Du kan adoptere din egen Kalendermus og Marci-pæn eller en af vennerne. Disse hæklede dyrevenner, kan købes ved det årlige julemarked på Bogø Mølle d 16.- 17. november 2019. (Eller bestilles i ”Kalendermusen Bogø”´s gruppe på Facebook)

Kærlig hilsen og hjertelig velkommen til årets julekalender på Facebook.
Vi glæder os til julehyggen.
Team Julekalender 2019.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.