Julemarked på Bogø Mølle

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
19. november 2019 13:31


Julemarked på Bogø Mølle. Foto: KWP
Vi vil gerne takke for et meget stort fremmøde på årets julemarked. Smeden stillede op med togbane og finurligt legetøj fra dengang farfar var barn. En meget værdsat deltager på årets julemarked, både for børn, voksne og pressen, som kom søndag formiddag og filmede og interviewede.
Lørdag var der besøg fra Sjællandske, som dels spurgte til forløbet af restaureringen af møllen og også var interesseret i julemarkedet og de enkelte stande. Vi har flere gange oplevet at nye deltagere, som åbner forretning får særlig omtale i Sjællandske, og også at der bliver fulgt op det kommende år om det fortsætter. Det er dejligt at se. Tjalfe, som sælger mjød og deler stand med Lene med chokolade, begyndte for et par år siden og fik opmærksomhed fra Sjællandske. Det blev fulgt op sidste år og i år havde han igen nye varianter med. Han åbner butik i Luffes gård 1. december kl. 11. I år viste Sjællandske særlig opmærksomhed til en af vore nye stande med krydderier, han åbnede butik i Stege i sommer. Der var også interesse for Monica og hendes julemus. Hun fortalte om den lokale julekalender og afleverede en plakat til ham, så nu bliver det spændende, hvad det medfører.

I år var det igen muligt at bruge 1.salen og vi benyttede lejligheden til at udvide vores trofaste garde med yderligere 4 nye stande i år. Det så ud til at blive godt modtaget. Alle meldte om godt salg. Som tidligere år solgte vi lodsedler, hvor præmierne ved lodtrækningerne er doneret af de enkelte stande. Præmierne er flottere år for år. Som regel udgør overskuddet fra julemarkedet ca. halvdelen af de indtægter møllen får ind på sine aktiviteter, det er også tilfældet i år.

Vi takker for den fine opbakning om møllen.

Bestyrelsen, Bogø Møllelaug

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.