Verdens måske hyggeligste Nissejagt finder sted på Bogø

Af KWP , Bogø Portalen
15. december 2019 14:58


Tag med på Nissejagt. Foto: KWP
I ”Opskur Tøj og Træ´s” gamle juletræsplantage er alle sejl sat til. Og der er nisser, mange nisser, overalt i plantagen.

Årets nissejagt går ud på at finde Professor i Nissologi Jørgen Tvær fra århus Universitet. Han er på mystisk vis forsvundet. Sidst han blev set var i Basecampen. Herfra forsvandt han med en kop kaffe og to småkager...

Børn, og barnlige sjæle, opfordres til at tage på ekspedition med Ronnie Rensdyr. Ronnies far er altid længe på ”det lille hus”. På Flyverskolen er flyvelederen Frans træt af Brian der kun tænker på at tune rensdyrene. På udkiksposten sidder Ornitologisk Forenings to største fugle entusiaster Frank og Frode. De er på udkik efter den gammelkendte Træfugl. Efter dages observation har de dog endnu ikke observeret fuglen. Så er det tid til at gå af ”Den hemmelige Sti” - er der mon noget specielt at se i det område... Ronnie er et af de få Rensdyr der godt kan lide at spise fisk. Og så kan han godt lide at se på fragtskibe. På ”Den Lange Vej Hjem” kommer I forbi Wellniss. Det er blevet meget trendy ikke mindst takket være indehaveren Fiola. Bl.a. tilbyder Fiola spraytann – et tilbud Fitness Finn ofte gør brug af. Og så melder spørgsmålet ”kan grise mon flyve og hvordan” sig.

Efter nissejagten kan der købes kaffe, varm chokolade og skumnisser at varme sig på.

I butikken sælges træ-blomster, -rensdyr, -grise og syede sjove og søde nisser - og meget andet. Der er rig mulighed for at købe en helt unik gave. Der er selvfølgelig ligeledes salg af juletræer.

Plantagen er åben hverdage kl. 13.00-17.00 og weekender kl. 10.00-17.00.

Plantagen ligger på hjørnet af Grønsundvej og Farøvej.

Følg Opskur Tøj og Træ på Facebook

Se billeder her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.