9.X fra Bogø Kostskole har brug for din hjælp

Af Nina Suensen
22. januar 2020 07:04


Banko Carl gæsteoptræder som auktionarius. Foto: teambanko-carl.com
Min klasse fra Bogø skal på kulturrejse til Lissabon i maj. Trods stor egen indsats fra elever og lærere ved salg af mange lodsedler, huslige opgaver, hjælp til arrangementer, en del egenbetaling m.v så mangler der stadig en del penge i fællespuljen.
Vi afholder derfor en auktion og loppedag søndag d. 1. marts hvor alle er velkomne. Banko Carl vil gæsteoptræde som auktionarius. Vi har brug for sponsorgaver til auktionen. Alt har interesse, serviceydelser, håndværkertimer, klip og gode varer, kunsthåndværk eller produkter store som små. Sponsorer vil blive listet eller nævnt på dagen.

Arrangementet vil blive markedsført på Facebook og lokalavis. Hvis du selv, eller du kender nogen der vil donere så skriv gerne til mig på Facebook eller på 25 37 67 55. Vi samler også gode lopper til loppemarkedet.

På forhånd mange tak på vegne af 9.X fra Bogø.

Nina Suensen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.