Bogø Idrætsforenings generalforsamling vel overstået tirsdag aften 18/2-2020

Af Jesper Heien , Bogø IF
18. februar 2020 22:37


Bogø Idrætsforenings generalforsamling vel overstået tirsdag aften 18/2-2020
Tirsdag aften, den 18/2-2020 kl.19.00 var der Generalforsamling i Bogø Idrætsforening og det gik rigtig godt, Vores alle sammens Steen Kronborg styrede begivenheden og alt gik lige efter bogen og dagsorden.
Den fælles bestyrelse havde på forkant fremsendt forslag om 2 nye udvalg til BIF familien og det blev vedtaget, at det ene nye udvalg bliver E-sport og den andet nye udvalg blev vedtaget; Bordtennis, så nu skal de 2 nye udvalg igang med deres gode planer.

E-Sport har allerede afholdt 4 events i 2019-2020 med stor succes, ca.30-35 unge og voksne har deltaget hvergang og de dyrker forskellige spil, Fortnite og CS:GO og motion i hallen og sund kost, salat og socialt og hygge med hinanden.
Det næste event den 6/3-2020, er Allerede fuldt booket og der er venteliste.
Børn og unge og voksne som hygger sig sammen med spil og motion og samvær.

Bordtennis starter op nu om torsdagene kl.17.30-18.45.
Trænerne er klar til at tage fat, så kom frisk, det er for alle, børn, unge og voksne.
Vi glæder os til at se jer.

Velkommen til de 2 nye udvalg,

Tusind tak til alle de andre dygtige udvalg, som bliver ved med at forme foreningen, tak til jer alle sammen, vi er ca. 50-60 frivillige i BIF, tak!

Alt i alt en rigtig god og hyggelig generalforsamling og Formanden og kasseren og de øvrige udvalg blev genvalgt med nye medlemmer til nogle af udvalgene.

Så 2020 bliver et spændende år og vi / bestyrelsen og udvalgene og alle de frivillige glæder sig meget til at tage fat, tak til jer alle sammen, frivillighed betaler sig, det skal være sjovt og socialt og hyggeligt.

En stolt og glad formand siger tak for genvalget og alle i BIF ønsker jer alle sammen velkommen til vores alle sammens forening BIF, jeres forening!

Mvh Jesper Heien
Formand i BIF.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.