Veganske kondomer i Bogø Dagli` Brugs

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
21. februar 2020 16:57


Veganske kondomer i Bogø Dagli` Brugs. Foto: Andreas Luskus
Det var en synligt stolt brugsuddeler der fra sit rummelige kontor kunne bekendtgøre at Bogø Dagli` Brugs som en af de første forretninger, har udvidet sit varesortiment med nøglehulsmærkede veganske kondomer af mærket ”FockInBox”.
”Kondomer helt uden animalske elementer er et kæmpeplus – og vi vil arbejde målrettet på at de slet ikke kommer i berøring med animalske elementer – heller ikke under anvendelsen, hvor partiet anbefaler det clairvoyante samleje” udtaler LGBTLPR- og dyrevelfærdstalsmandskvinden Nico-Sana Budoir-Frincoline fra partiet Ålternativet.

Dagli` Brugsens varehuschef kunne fortælle at FockInBox bliver produceret i Finland af den kendte kondomfabrik ”Siemennestettä Lapseton” og kan sælges i 3, 10 og 100 stk`s pakninger til samme pris som de konventionelle kondomer – og at der er 4 smagsvarianter: Rødbedesaft, sojabønner, grøn the samt neutral.

Kondomerne er produceret af naturlig latex fra gummitræer i Malaysia og det garanteres at der er færre animalske produkter end i Dagli` Brugsens kødpølse – hvilket ellers har været anset for at være helt umuligt indtil dags dato.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.