Bogø-familie udgået af TV3's realityprogram

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
31. marts 2020 07:29


Familien Antonsens hus på Jørgensmindevej. Foto: Andreas Luskus
Efter successen med overlevelsesprogrammet "Alene i vildmarken" storsatser TV3 nu med programmet "Alene på privatparcellen" og hvor man søndag kunne se familien Antonsen fra Jørgensmindevej udgå efter at have medvirket i 16 dage.
"Alene på privatparcellen" er et nyt overlevelsesprogram, hvor 10 familier konkurrerer om at klare sig længst muligt uden at have fysisk kontakt med omverdenen - og med kun en fælles IPad uden adgang til mailsystem, Facebook og Tinder - og kun 5GB data pr. måned - og heller ingen mobiltelefoner eller andet kommunikationsudstyr.

Undervejs skal familierne selv lave al deres mad og bl.a. samle garderobeskabe fra IKEA uden instruktionstegninger og bygge et hønsehus designet af børnene og uden elektriske maskiner.

Familien Antonsen, der består af forældrene Kasper og Louise og deres 3 børn, Emma (13), Victor (9) og Ludwig (6) tilmeldte sig fordi de mente at de godt kunne håndtere udfordringerne efter en 14 dages telttur i Nordnorge - men måttet altså udgå efter 16 dage.

"Udfordringen blev simpelthen for stor for os" fortæller Kasper Antonsen til Alverdens Nyheder over en kop the på familiens terrasse "IKEA-udfordringen var stor og vi havde svært ved at fange osterejer og dyrke skumbananer, så der var ikke så meget overskud. Men det afgørende slag var da Victor fandt et hjørne nede under terrassen, hvor han på 1 time brugte 3 GB data på at spille ROBLOX" fortsætter Kasper "Det betød at Emma kun kunne sende 1 Snapchat hver anden dag og efter at hun havde overfaldet Victor 3 gange i rent raseri, vurderede Louise og jeg at det simpelthen var for farligt at fortsætte".

Alene på privatparcellen sendes på TV3 hver søndag frem til 12 april.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.