Påskepromenaden 2020

Af Påskeharen Bogø
31. marts 2020 16:30


Påskepromenaden 2020
Grundet Corona-krisen - så tænker du måske, at påsken bliver meget anderledes ... "Ja", det gør den måske!
Men... har du lyst, kan vi dele påskehyggen sammen - hver for sig.

I en "Påske special edition" fra Påskeharen Bogø på facebook, finder du "Påskepromenaden 2020”. Her er aktiviteter hen over 4 dage, hvor du kan være med til at dele påskehyggen på Bogø og Farø samt vinde fine påskegaver.
Alle aldre er hjertelig velkommen.

I "Påskepromenaden" er der 3 dage med aktiviteter hjemmefra og 1 dag ude med "Ægge-jagt" på Bogø. Her kan du feks. gå, køre i bil eller cykle og finde 8 æg med bogstaver på. Har du ikke selv en facebook-konto, kan du måske få tilladelse og hjælp af en voksen, til at skrive dit navn i en besvarelse.

Dagens opslag ses fra kl. 07 og vinderne findes kort efter kl. 17 i en elektronisk, tilfældig udvælgelse.
Derefter melder dagens vindere tilbage med en adresse og påskegaven, vil blive leveret i din postkasse eller på trappetrinnet samme aften.

Uanset om du har lyst til at deltage alle dage eller blot en dag, skal du være hjertelig velkommen. Husk: Du skal bo på Bogø/Farø eller være i sommerhus i påsken på Bogø.
”Påskepromenaden 2020”er gratis og kræver kun dit hyggelige samvær og gode forårshumør. Gaverne er venligst sponsoreret af Påskeharen Bogø, lokale firmaer, foreninger osv. Mange tak for opbakningen til alle.

Vi spritter gaverne af ved levering og det samme gør du ved modtagelse.

Meget mere herom i gruppen ”Påskeharen Bogø”, hvor der også kan stilles spørgsmål.

Vi deler påskehyggen sammen - hver for sig.

Venlig forårs-hilsen Påskeharen Bogø.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.