Gyllevarsling

Af Hannesminde I/S Ved Anders og Lars Klog
1. april 2020 09:30


Gyllevarsling
Foråret er på vej, hvilket betyder, at der snart også skal udbringes gylle på markerne.

Som tidligere tilbydes det, at man kan blive varslet pr. mail dagen inden vi kører gylle ud i nabolaget. Alle der er interesseret i at blive varslet, bedes sende en mail til hannesminde@hotmail.com.

I mailen bedes anført navn og adresse samt ønske om tilmelding til gyllevarsel.

Som følge af persondataloven opbevarer vi ikke længere mailadresser og alle der ønsker varsling skal derfor tilmelde sig - også, hvis man tidligere har været på listen. Det kan samtidig oplyses, at alle mails og mailadresser vedr. gyllevarsel slettes efter gyllekørslen er færdig og at de modtagende oplysninger udelukkende vil bruges til at varsle om gyllekørsel.

Der kan forekomme en dag eller to med gyllekørsel i efteråret. Da alle mails og mailadresser slettes efter gyllekørslen er færdig her i foråret, vil varsling om gyllekørsel i efteråret for så vidt muligt annonceres via bogø portalen.

Mvh
Hannesminde I/S
Ved Anders og Lars Klog

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.