Glæde hos Bogø Herremoderåd

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
21. april 2020 17:18


Creation by Karl Rynkebjerg. Foto: Andreas Luskus
De positive meldinger fra regeringen om en gradvis genåbning har vakt særlig glæde hos Bogø Herremoderåd fremgår det af en pressemeddelelse fra Ritzau.

”Vi ser nu frem til at kunne afvikle vores stort anlagte modeopvisning i september under titlen ”Tidens Tern Topper” udtaler formanden for Herremoderådet, Lasse Riversen fra hovedkvarteret på Johnsonsvej.

Bogø Herremoderåd var netop gået ind i den afgørende forberedelsesfase da Danmark blev lukket ned af Corona-krisen, fortæller Lasse Riversen. Årets tema var ”tern” og Herremoderådets faste createur Karl Rynkebjerg havde i sit atelier udviklet en ny og spændende catwalk til anvendelse i Bogø forsamlingshus.

”Specielt glæder jeg mig meget til at skulle præsentere det sidste nye i ternet undertøj” fortæller Lasse Riversen ”igennem de sidste 6 måneder har jeg superoptimeret kroppen i Bogø Fitness og en tur på catwalken med super-tern og til lyden af Ramsteins udgave af ”Born to be wild” er jeg sikker på vil være en stor oplevelse – også for tilskuerne”.

Årets modeopvisning planlægges nu til at løbe af stablen i september måned og Lasse Rivesen fortæller at kontrakterne med Hjem Is og Møllebygger Michael Jensen – der er Herremodets faste sponsorer netop er blevet fornyet.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.