"CoopBoyz Bogø” suveræne danmarksmestre i Corona-tennis

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
26. april 2020 06:39


"CoopBoyz Bogø” suveræne danmarksmestre i Corona-tennis
Med åbningen af visse udendørs sportsarrangementer kunne danmarksmesterskabet i Corona-tennis også afgøres i weekenden – og her slog den lokale double ”CoopBoyz Bogø” til og hjemførte både vandrepokal og pokal til Bogø Idrætsforenings i forvejen godt fyldte trofæ-skab.
Corona-tennis er udendørs og spilles over nabohække og i såvel single som doublerække. Mesterskabet blev afviklet i St. Merløse og CoopBoyz Bogø – som består af parret Ulrik Bonnerup og Marc Vinnergaard og som har Coop-Danmark som hovedsponsor - var suveræne vindere og afgav ikke ét eneste sæt igennem de 12 kampe der skulle til før mesterskabet var i hus.

”Vores force er helt klart på fysikken” udtaler Ulrik Bonnerup ”Marc er helt utrolig god til at spare på kræfterne og springe over hvor hækken er lavest og vores sponsorat med Coop-Danmark muliggjorde at jeg kunne få 14 dages ophold på Rømø med min personlige Zumba-instruktør – og dét slog igennem i de sidste og afgørende kampe, hvor kræfterne slap op hos modstanderne – ikke mindst i finalen mod VanGerwenTeam fra Dartbjerg ved Skive, der i 3. sæt kun fik 1 point”.


Ulrik med vandrepokalen. Foto: Andreas Luskus

Corona-tennis er en forholdsvis ny disciplin under Dansk Idrætsforbund, men spås en større udbredelse igennem de næste år. I dette videolink vises demonstrerer ”CoopBoyz Bogø” spillet.Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.