Den ny sæsons aktiviteter på Bogø Mølle starter i juni. Det betyder kontingentopkrævning

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
1. maj 2020 15:12


Foto: Helle Bohnfeldt
En af de nærmeste dage kommer der en folder fra Bogø Mølle i postkassen. Brug tid: Læs den. Det er vigtigt, at mange slutter op om møllen som medlemmer. Nu mere end nogensinde før. Det er NU, vi skal lykkes med af få samlet de penge ind, der er nødvendige for, at møllen kan blive sikret en del år ud i fremtiden.
Et medlemskab koster 150 kr. om året. Det er godt, hvis indbetalinger går ind i maj eller juni. Men indbetalinger før eller senere modtages selvfølgelig gerne. Vis forståelse for, at I ikke får respons på indbetalingen. Alle arbejder frivilligt, og det er tidskrævende at skrive til alle. Men send en mailadresse. Vi prøver fremover at sende besked til de medlemmer, hvor vi har en mailadresse.

I folderen på s. 2 er der information om møllen, på s. 3 står der, hvordan man kan betale. Der er 4 måder. Folderens bagside henviser til bestyrelsesmedlemmerne. Husk! Man kan altid låne en nøgle til møllen, hvis man er medlem.

Hvis folderen bliver væk, så se på Portalen under Foreninger – Bogø Møllelaug – Dokumenter – der er folderen og meget andet om møllen!

På grund af coronausikkerhed kommer årets aktivitetsplan for møllen først ca. 1. juni i år. Se opslag, Bogø Tidende og Bogø Portalen.

Hent folder om Bogø Mølle her

Tak, fordi I støtter Bogø Mølle.

Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.