Planlægning for Skåninge Bro Havn

Af Karsten Kolle, Klimakoordinator
4. maj 2020 12:06


Skånningebro. Foto: KWP
Kommunalbestyrelsen har på sit møde besluttet at udsende et forslag til lokalplan og kommuneplantillæg for Skåninge Bro Havn på Bogø.

Med planlægningen udlægges området til offentlige formål i form af havneområde til brug for rekreative aktiviteter. Planlægningen svarer til områdets nuværende anvendelse, og lokalplanen giver ikke mulighed for ny bebyggelse i området.

Planlægningen har til hensigt at sikre den fremtidige anvendelse af området, hvor planlægningen kan blive grundlaget for en ekspropriation, hvis dette bliver nødvendigt i forhold til at sikre anvendelsen af området til offentlige formål.

Forslag til kommuneplantillæg og lokalplan er i 8 ugers offentlig høring frem til d. 26. juni 2020. Høringssvar skal sendes til planby@vordingborg.dk.

Planerne er annonceret på https://vordingborg.dk/kommunen/hoeringer-og-annonceringer.

Link til Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9:
https://vordingborg.dk/media/15822892/forslag-tillaeg-nr-9.pdf

Link til Forslag til Lokalplan H 11.02.01:
https://vordingborg.dk/media/15822891/forslag-h-110201.pdf

Venlig hilsen

Karsten Kolle
Klimakoordinator

Telefon: 55 36 24 14
kako@vordingborg.dk

Afdeling for Plan og By
Østergårdstræde 1A
4772 Langebæk

Vordingborg Kommune
Valdemarsgade 43
4760 Vordingborg

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.