Så åbner Fitness Klubben igen

Af Lars Graversen , Bogø Fitness Klub
15. juni 2020 07:41


Så åbner Fitness Klubben igen
Så er vi klar til at åbne i Bogø Fitness Klub igen for alle medlemmer.

Vi har brugt denne uge på at gøre klar, så alle kan komme til at træne trygt og godt igen. Så kom bare afsted, vi glæder os til at se dig igen.

Der er en del retningslinjer, der skal overholdes, og bl.a. skal der hver dag afsprittes på alle kontaktflader og tømmes affaldsposer, så vi har været ude og finde frivillige til den opgave. Heldigvis er der allerede en del, der har meldt sig, og det er vi superglade for, men der er også plads til dig, hvis du vil give en hånd til fællesskabet. Skriv til Bo Svane Møller på Messenger, så får du muligheden for at skrive dig på en liste. Det er en lille opgave, der tager et kvarter, og man tager bare en dag eller flere, som man har lyst til.

Vi tager kulturministeriets retningslinjer alvorligt, så derfor gælder følgende, når du kommer i klubben:

Maximalt 10 tilstede l Fitnessklubben ad gangen.
- Når du ankommer til klubben, skal du tjekke hvor mange der er til stede. Gå ud igen og vent, hvis der allerede er 10 personer i lokalet.

Hold mindst 2 meters afstand ved fysisk aktivitet.
- Især vigtigt ved aktiviteter med kraftig udånding.

Desinficer kontaktflader på maskiner, redskaber, mm. mellem hver benyttelse.
- Brug et redskab ad gangen og tør kontaktflader af umiddelbart efter brug.

Luft ud i det omfang det er muligt
- Åbn døre og vinduer regelmæssigt under træningen. Men luk efter dig hvis du er den sidste der går ??.

Kom omklædt hjemmefra. Benyt ikke bade- og omklædningsfaciliteter.
- Toiletter i hal 2 kan benyttes

Så har vi jo haft lukket i 3 måneder, og mange har betalt fuldt kontingent i den periode. I en forening betaler medlemmerne kontingent for medlemskab og ikke for en ydelse, så foreninger er ikke juridisk forpligtede til at kompensere for lukningen. Vi vil dog gerne give alle medlemmer, der ønsker det, tilbud om at få 3 måneders afslag i pris på næste kontingentindbetaling. Men vi vil også blive glade, hvis du takker nej til tilbuddet, og vælger at støtte foreningen i lukkeperioden, især fordi vi stort set har haft samme udgifter, som vi plejer og ikke har haft mulighed for at benytte hjælpepakkerne. Skriv til Susanne Schrøder inden 1.august, hvis du vil have tre måneders afslag ved næste opkrævning. Bogoefitness@gmail.com

Det var det for denne gang.

God træning og pas på hinanden.

På bestyrelsens vegne
Lars Graversen
Tlf. 3025 3633

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.