Bogø Mandeloge besøgte Smeden

Af Brødrene , Bogø Mandeloge
11. juli 2020 17:30


Smeden viser den nyeste erhvervelse frem for brødrene. Foto: KWP
Fredag den 10. juli 2020 var Bogø Mandeloge igen samlet. Ca. 30 brødre var tilmeldt og mødestedet var Smedens, Leif Nowicki´s, "skatkammer" på Smedestræde.
Efter en kort velkomst fra Broder Bo var det tid til at kikke indenfor i Smedens fantastiske samling af gamle biler, motorcykler og alt det andet "legetøj".

Hurtigt stod vi foran Smedens seneste erhvervelse. En over 100 år gammel Cadillac cabriolet. Og trods den fremskredne alder kunne Smeden berette, at bilen kun havde tilbagelagt ca. 1000 km. Historien bag var noget barsk. Den oprindelige køber var kort tid efter købet kommet alvorligt til skade og havde brækket ryggen. Efterfølgende havde bilen stået stille i over 80 år. Den havnede på Bogø via en af Smedens gode kontakter i Tyskland (mener jeg det var) og står nu, selvfølgelig, køreklar i Smedens "skatkammer".

Efter besøget gik turen til Forsamlingshuset hvor der serveredes grillede pølser, med tilbehør, ad libitum.

At brødrene havde savnet hinanden kunne tydeligt høres i den til tider højlydte konverseren rundt bordene.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.