Svend Aage og Valeri gæstede Bogø Mølle

Af KWP , Bogø Portalen
12. juli 2020 07:37


Svend Aage fortæller. Foto: KWP
Lørdag den 11. juli 2020 var der igen underholdning på Bogø Mølle. Først fortalte Svend Aage Christensen, fra Bogø Lokalhistoriske Forening, levende om møllens historie gennem 300 år, hvilke møller der havde stået før den nuværende og ikke mindst om livet i den gamle landsby omkring møllen.
Det var en fantastisk fortælling der bevidnede de til tider trange kår bønderne var underlagt. Ikke mindst grundet Kongens og Plessens "luner".

Efter foredraget sang den russiske operasanger Valeri Likhatchev fire af de mest kendte og elskede russiske sange. Valeri spillede selv til på tolvstrenget guitar. Valeri har været tilknyttet en række af de store operascener i Rusland og været ansat som solist ved Moskvas Filharmoni. Siden 1989 har Valeri været bosat i Danmark.

Se billeder her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.