Belægningsrekord på Bogø: 100 procent af sommerhusene udlejet i hele juli

Af Jesper Kamp Kruse
14. juli 2020 16:07


Foto: campaya.dk
Der har været ekstraordinær stor efterspørgsel på udlejningssommerhusene på Bogø fra særligt danske gæster de seneste måneder.

Derfor jeg har lige været en tur inde i vores udlejningsstatistik for at se, hvor høj belægningsprocenten i sommerhusene egentlig er.

Her hos sommerhussøgemaskinen Campaya.dk har vi 36 sommerhuse på Bogø, og på intet tidspunkt i juli er der et eneste sommerhus ledigt. Tjek evt. selv på vores side om Bogø her.

Det er ret bemærkelsesværdige tal. For det er faktisk langt bedre end normalt.

I de rigtig gode udlejningsår, fx sidste år, hvor der blev sat udlejningsrekord, når belægningsprocenten kun tilnærmelsesvist så højt op i uge 29 og 30. I år er det som nævnt også tilfældet i de to andre juli-uger (28 og 31), og belægningsprocenten er samtidig meget højere i sommerhusene i august også.

Det vil sige, at den store efterspørgsel fra de danske feriegæster helt konkret har udmøntet sig i, at sommerhusene er fyldte i en markant længere periode i år, end hvad de plejer.

Jesper Kamp Kruse
Kommunikationsansvarlig
+45 28 29 05 35 | jesper@campaya.dk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.