Dagligstuekoncert med Aske Jacoby hos Hjerterum & Husrum

Af Hjerterum & Husrum
21. juli 2020 07:22


Aske Jacoby. Foto: Privatfoto
Fredag den 14. august 2020 kl. 20.00-22.00 inviterer Hjerterum & Husrum til dagligstuekoncert med Aske Jacoby.
Aske Jacoby, en af dette lands allerfineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin solokarriere som guitarist, sanger og sangskriver.

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse.

Vi følger CoViD-19-forholdsregler:
- Ingen håndtryk/kram
- Håndsprit tilgængeligt
- Min. 1 m afstand mellem gæster, der ikke er fra samme husstand

Værten: Hjerterum & Husrum

Bemærk: For at beskytte værtens privatliv vil den fulde adresse først være tilgængelig på billetten.

Købte billetter refunderes og kun i tilfælde af aflysning.

Om Low-Fi:

Low-Fi hjælper musikere, værter og koncertgængere med at finde hinanden og sammen skabe unikke og nærværende musikoplevelser, som alle kan købe billet til.

Musikere kan få kontakt til værter, arrangere deres egne koncerter og dele deres musik. Low-Fi er bygget på princippet om at genindføre økonomisk retfærdighed i musikbranchen. Derfor er det også musikerne, der bestemmer, hvor mange koncerter der skal spilles, hvor meget billetterne vil koste, og de får ALTID den største del af indtægten fra billetsalget.

Værter er dedikerede musikelskere, der tror på det intime koncertformat. De åbner deres hjem op, så andre kan møde hinanden og dele livemusik-oplevelsen i unikke og nærværende omgivelser.
Der er ikke noget Low-Fi uden dig. Hver Low-Fi koncert er skabt af en musiker, en vært og bringes til live af koncertgæsterne. Dette gør Low-Fi koncerter 100% community genereret.

Læs mere og køb billet via lowficoncerts.com

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.