Bogø IF lancerer brødrister

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
18. august 2020 15:07


Foto: Andreas Luskus
Opgrader dit køkkenudstyr med en Bogø IF brødrister med lyd – sådan lyder tilbuddet nu fra Bogø IF, der sælger brødristeren via Dagli`Brugsen.
Brødristeren rister ”BIF” på hver side af dine toastbrød. Når brødet er færdigt, spilles ”Bogøsangen”. Brødristeren kan justeres på varmen og der er en on/off knap til musikken.

”Vi er meget stolte af at kunne tilbyde denne mulighed til vores store fanskare” udtaler BIF-formand Jasper Haek ”efter successen med Bogø-mandekalender, tænkte vi at der skulle noget helt særligt på banen, og det synes jeg at denne brødrister repræsenterer”.

Brødristeren er gul med blå detaljer og har et farvet BIF-logo på begge sider og sælges til 399 kr. – og Daglig Brugsen gør opmærksom på at den kan købes med samlemærker – så er prisen 169 kr. og dertil 25 samlemærker.

Brødristeren bestilles i Dagli` Brugsen ved henvendelse til kassen.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.