Hjemmekoncert med Bull & Hjorth - 16. april 2021 på Bogø

Af Hjerterum & Husrum
22. august 2020 08:00


Gorm Bull og Palle Hjorth. Foto: lowficoncerts.com
Gorm Bull og Palle Hjorth leverer danske sange med plads til både tårer og grin. Der er garanti for en underholdende, eftertænksom og rørende koncert.
Grin, gråd, eftertænksomhed og vellyd. Du kommer hele vejen gennem følelsesregistret når to af landets bedste performere leverer lyrik på en helt ny måde. Palle Hjorth er kendt fra bl.a Savage Rose, Poul Krebs og Peter Sommer. I 2014 modtog han en Steppeulv som årets musiker. Gorm Bull var manden bag slagssangen ”Danmarks Jernhårde Ladies” og har deltaget i Dansk Melodi Grandprix i 1993/1996. De står bag pladerne ”Huskekager”, ”Noget om Voksenliv”, ”Mit liv er alles”, ”Alt er nu” og ”#sommerserenader”.

Denne koncert overholder følgende COVID-19 retningslinjer:
- Mindst 1 m afstand mellem alle og 2 kvm til hver person
- 2m mellem optrædende musiker og nærmeste publikum
- Håndsprit tilgængelig
- Koncertgængere medbringer egne drikkevarer og snacks
- Ingen håndtryk eller kram

Hvor og hvornår:
Fredag den 16. april 2021 kl. 20.00-22.00
Hjerterum & Husrum
Bogø Hovedgade
4793 Bogø By

Billetter:
Læs mere og køb billet på lowficoncerts.com

Bemærk:
Købte billetter refunderes og udelukkende kun i tilfælde af aflysning.

Om Low-Fi:
Low-Fi hjælper musikere, værter og koncertgængere med at finde hinanden og sammen skabe unikke og nærværende musikoplevelser, som alle kan købe billet til.
Musikere kan få kontakt til værter, arrangere deres egne koncerter og dele deres musik. Low-Fi er bygget på princippet om at genindføre økonomisk retfærdighed i musikbranchen. Derfor er det også musikerne, der bestemmer, hvor mange koncerter der skal spilles, hvor meget billetterne vil koste, og de får ALTID den største del af indtægten fra billetsalget.
Værter er dedikerede musikelskere, der tror på det intime koncertformat. De åbner deres hjem op, så andre kan møde hinanden og dele livemusik-oplevelsen i unikke og nærværende omgivelser.
Der er ikke noget Low-Fi uden dig. Hver Low-Fi koncert er skabt af en musiker, en vært og bringes til live af koncertgæsterne. Dette gør Low-Fi koncerter 100% community genereret.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.