Bogø Hovedgade 130 renoveres

Af Anne og Palle-Michael
5. november 2020 07:35


Bogø Hovedgade 130. Foto: Anne og Palle-Michael
Hej Bogø’er

For et lille 1/2 års tid siden spurgte vi - via Bogøportalen - om I kendte til nogle der måske ville sælge os deres hus. Det gav pote. Flere ringede til os og det er vi dybt taknemmelige for. Vi har nu købt et hus på Bogø Hovedgade 130. Nabo til den tidligere go’e gamle kro og Falstergården. Det var Rasmus’s hus.

Huset trænger til en “opfriskning” inde og ude. I vil derfor se - og desværre også høre - noget støj fra nu af og indtil huset står som et slot til sommer. Vi starter på lørdag med at fælde nogle træer ud til vejen. Vi vil begrænse trafikgenerne mest muligt. Medio nov. bliver der stillet containere op inde på grunden foran huset. Vi skal tømme huset og grunden for indbo og materialer. Derefter møder nogle entreprenørfirmaer op for at komme med tilbud på den nødvendige gennemgribende renovering - herunder også den grønne Co2 neutrale luft/vand varme renovering.

Vi er bare så glade for at skulle bo på hovedgaden. Vi har allerede talt med vores supersøde naboer til begge sider og genboerne om projektet.

Håber at kunne bidrage til at forskønne gaden med vores nye lille plet.

Mange hilsner
Anne og Palle-Michael

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.