Bogø Kollegiet har fået ny Bestyrelse 2021

Af Bogø Kollegiet
26. januar 2021 16:37


Bogø Kollegiet. Foto: bogoekollegiet.dk
Så er der nyt fra Bogø Kollegiet, et Bo tilbud for de unge i uddannelse.

Der har været afholdt generalforsamling i Bogø Kollegiet start det nye år 2021 og der er kommet nye kræfter til.
Den gamle bestyrelse har siddet siden 2017, hvor Bogø kollegiet blev etableret.

Det var Thomas M Bægaard og Ulrik Bonnerup Hansen og Christian Jürgensen, som har været med fra start af og som virkelig har fået dette spændende projekt op og køre, tusind tak for jeres store hjælp med til at gøre dette projekt til en god start, som vi nu med glæde overtager og Vi, den nye bestyrelse ser frem til at køre det hele videre i den gode ånd og fremtidssikre Bogø Kollegiet til de unge, som bor på Kollegiet / vores Kollegianere.

Den nye Bestyrelse fra 2021 er undertegnede, Jesper Heien fra Bogø/Bogø IF, Chris F Jørgensen fra Bogø Samfundet, og Peter Frandsen fra Bogø Kostskole og på Bogø Kollegiet er der en daglig leder fuldtidsansat til at guide og hjælpe de unge med alle mulige daglige gøre mål, skole, praktiksteder og uddannelses projekter og sørge for socialisering og få det hele til at fungere for alle i dagligdagen, hun hedder Stine Christiansen og har en stor bred uddannelse og en masse gode kompetencer til at hjælpe de unge.

Der vil i fremtiden komme meget mere information omkring Bogø kollegiet og hvad planen er og vores vision er,
Det vi alle ved, det er at det skal altid være det bedste sted for de unge, et godt sted at bo, et sted hvor alle kan føle sig trygge og få det bedste ud af livet,
og som I alle sammen ved, det kan man her på Bogø.

Se endelig meget mere på bogoekollegiet.dk om hvad Bogø Kollegiet egentlig går ud på.

Vi glæder os til tage fat og vi vender tilbage snarest,
Såfremt at der skulle være spørgsmål om Bogø Kollegiet, så kontakt os gerne.

Rigtig god dag til jer alle sammen og pas på jer selv og hinanden.

På vegne af den nye Bestyrelse i Bogø Kollegiet,
Jesper, Chris og Peter

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.