Indsamling: Restaurering af Bogø Mølle

Af Flemming Nielsen
9. marts 2021 16:19


Indsamlingen er startet. Henning Bro, Lis Nielsen og Ulrik Bonnerup. Foto: Flemming Nielsen
”Hele restaureringen af etape 4, kroppen, er estimeret til 1.681.776 kr. Vi vil selvfølgelig gerne have en aftale i land med møllebygger Michael Jensen så vi kan få lavet arbejdet denne sommer.

Vi er tæt på mål – hvem kan finde de sidste 140.000.”, - Helle Bohnfeldt, Bogø Møllelaug

Det var hvad vi kunne læse i medierne. Det er dog en del penge, men vi var nogle stykker der synes at den etape skal laves i år. Derfor har vi stablet en indsamling på benene.

Komiteen (sådan hedder den når Civilstyrelsen har godkendt indsamlingen), består af Henning Bro, Lis og Flemming Nielsen. På billedet har vi suppleret os med Ulrik fra Dagli’Brugsen som har lovet at lave lobbyarbejde for indsamlingen i butikken.

Vi vil gøre vort bedste for at slå på tromme for indsamlingen både i de lokaleaviser og på Facebook. Bogø Portalen og Bogø Tidende vil selvfølgelig også løbende følge indsamlingen.

Bogø Mølle er ikke kun et yndet mål for øboerne, men også for udenbys cyklister, vandrere og bilister, der besøger den smukt beliggende mølle, som inden alt for længe forhåbentligt fremstår som da den blev bygget i 1852.

At restaureringen af Bogø Mølle allerede er kommet så vidt kan vi tilskrive den nuværende bestyrelse for Bogø Møllelaug. Den har lavet et enormt arbejde, der heldigvis har givet dem mange roser.
Lad os give dem et kæmpe skulderklap ved et bidrag til indsamlingen. Det kan gøres på to måder:

Betal via Netbank, reg. nr. 6140 konto nr. 4110480

Betal med MobilePay på tlf. 54575 (Bogø Mølle)


Ved bidrag på 1000 kr. kan man få en spån med navn(e) opsat på møllevæggen. Hvis det ønskes så tilføj tlf. ved indbetaling.

Bidrag til indsamlingen er fuldt fradragsberettiget.


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.