SÆNK DIT KOLESTEROL 30 dage med ekstra hjertevenlig anti-inflammatorisk kost

Af Camilla Wahlgreen, Politikens Forlag
10. september 2021 16:06


SÆNK DIT KOLESTEROL. Foto: Politikens Forlag
Har du højt kolesterol – og et stort ønske om at få det ned på et normalt niveau igen? Så er dette bogen for dig. De to danske læger Jerk W. Langer og Jens Linnet står bag denne helt nye, banebrydende guide til, hvordan du sammensætter din mad, så den gavner dit kolesterol og din hjertesundhed så effektivt som muligt.
Deres metode bygger på solid videnskab kombineret med lysten til livsnydelse og behovet for nemme genveje i en travl hverdag. Vælg den lette løsning og følg bogens 30-dagesplan måltid for måltid, dag for dag – eller komponer din egen mad ud fra bogens principper. Retterne er helt enkle og kan laves af råvarer fra et ganske almindeligt supermarked.

Bogen giver dig også den nyeste viden om, hvorfor du trygt kan indtage en række elskede mad- og drikkevarer, som du måske frygtede, at du skulle sige farvel til. Aldrig før har det været så indbydende og velsmagende at leve kolesterolvenligt!

-75 nemme opskrifter til alle måltider
- De bedste råvarer for dit kolesterol
- Komplet kostplan til 30 dage.

OM FORFATTERNE
Jerk W. Langer: Læge, videnskabsjournalist, forfatter og foredragsholder. Har skrevet talrige bøger om sundhed, bl.a. 21 helbredende dage med antiin? ammatorisk kost, Sundt blodtryk på 14 dage og Collagen – stærk, sund og smertefri. Underviser læger og andre sundhedsfaglige om kost og kosttilskud. Medvært på Jyllands-Postens podcast Nyt, sundt – og sandt?

Jens Linnet: Speciallæge i almen medicin. Praktiserende læge med mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet kolesterol og alle de følgesygdomme, som det kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder, der nægter at gå på kompromis med den gode smag. Medforfatter til Sundt blodtryk på 14 dage.

Fakta om udgivelsen:
Forfatter: Jerk W. Langer & Jens Linnet
Udgivelse: 23. september 2021
Forlag: Politikens Forlag
Omfang: 290 sider
Vejl. pris: 300,00 kroner

Læs også Er du blandt de godt to millioner danskere, der har et højt kolesterol tal og gerne vil sænke det? samt Bogø-lægens livretter mod forhøjet blodtryk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.