Bogø Grundlovsforening reddet på målstregen

Af Flemming Nielsen
6. oktober 2021 10:21


Ole Hansen, Anita Kjærgård og Helle Hansen. Foto: Flemming Nielsen
Der har i et stykke tid hængt sorte truende skyer over Grundlovsforeningen. Resterne af den siddende bestyrelse havde lagt kortene på bordet: Hvis der ikke kom nye medlemmer der ville give et nap, var det slut med Grundlovsfest her og nu.
Denne vigtige besked var måske ikke rigtig kommunikeret ud, så til generalforsamlingen tirsdag aften havde kun bestyrelsen og 7 tilhørere fundet vej til forsamlingshuset. Til gengæld kom de alle med intentioner om at den mindst 120 år gamle tradition ikke må afgå ved døden. Den konstituerede formand Anita Kjærgård så gerne en bestyrelseskreds på 8 medlemmer, og det gik hverken værre eller bedre at alle 10 fremmødte indtrådte i bestyrelsen, og da de forskellige interesseområder i første omgang blev nogenlunde fastlagt, endte det med at mødet endte rigtigt godt.
Den nye bestyrelse konstituerer sig for alvor d. 2. november, og tager de første skridt til Grundlovsfest 2022, med et stille håb om at den kan afvikles uden restriktioner, men også gerne med nytænkning.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.