Julemanden er på vej!!

Af John P. , Bogø Portalen
22. november 2021 15:31


Julemanden er på vej!!
Der er heldigvis noget der er fuldstændig ligesom det plejer - og en af de ting er julemandens ankomst til Bogø Mølle.

Så på trods af at julemanden ikke har så meget sne på dørtærsklen som han plejer - så har han nu meddelt Bogø Møllelaug og Dagli`Brugsen at han har fået skiftet til vintermeder - og lander i møllen den 1. søndag i advent kl. 15.00.

Det er også ganske som vanligt at han ankommer sent om natten og derfor tager sig en ordentlig lur fra morgenstunden - så igen må Bogø`s børn finde ham og få rusket ham vågen - men så skulle der også vanke en håndfuld godter - siges der.

Når han ellers er kommet på benene begiver store og små sig op igennem hovedgaden - og ender i Præstegården, hvor Dagli` Brugsen s butiksbestyrelse og andre gode folk vil sørge for et solidt glas Gløgg - en brunkage og så tændes juletræet - inden der uddeles jule-godte-poser til alle søde børn.

Vel mødt kl. 15.00 på Bogø Mølle den 28. november.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.