Vintersolhverv i absolut godt vejr

Af John P. , Bogø Portalen
21. december 2021 19:05


Vintersolhverv i absolut godt vejr. Foto: John P.
Årets korteste dag viste sig fra sin allerbedste side, da der var indbudt til Vintersolhvervstræf på Skaaningebro, hvor den flotteste solnedgang kunne ses i al sin pragt.
Kjeld Sørensen havde med sædvanlig fin stil brygget et stor gryde Gløgg - som blev suppleret med nogle af Smedens “overskuds- men absolut fine - vine” (bl.a Chateauneuf de Pape af ukendt årgang...) - så der var 15 liter efter “først til mølle” i medbragte krus og så var der cacaomælk og Mariekiks til de yngste årgange - og så en hel del ægte bålrøg til alle.

Da der blev ekko i gløgg-gryden og alle havde ønsket god jul og et “godt 2022” blev dagen lukket ned og så er der bare at se frem til at dagene bliver længere og foråret vil bringe lys over den allestedsnærværende Corona-krise.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.