Tour De Biere kommer til Bogø

Af KWP , Bogø Portalen
5. april 2022 14:41


Holdkaptajn for Bogø IF Bike Jesper Heien. Foto: Privatfoto
Bogø Bike i Bogø Idrætsforening er blevet Venskabsby med Nyborg Cykel klub, ved Tommy fra Tour De Biere som er Danske Ølentusiaster. Det oplyser Holdkaptajn Jesper Heien fra Bogø IF Bike til Portalen.

Det har bl.a. resulteret i et besøg på Bogø der vil finde sted den 26. juni 2022. Bogø IF har arrangeret, at vennerne fra Nyborg kan overnatte i Bogø Hallen og bl.a. anvende BIF´s klubhus i forbindelse med spisning etc.

Tommy skriver bl.a. dette i forbindelse med besøget:
"Vi arrangerer i år, vores Tour de Biére for 12 gang. Ideen er en kombineret cykØLtur og ferie med besøg på forskellige lokaliteter, der har med det gode danske øl at gøre.
Vi ankommer sidst på eftermiddagen søndag den 26. juni 2022, efter at have besøgt Falster Bryghus i Væggerløse, som er vores sidste besøg på dagen.

Vi er 38 personer, incl. servicefolk, i stramtsiddende grønt tøj og på strømlinede cykler. Gennemsnitsalderen er 60+, den ældste er rundet 80. En enkelt har været med alle årene.

Det vi ønsker, er overnatningsmulighed enten i lokaler, omklædningsrum eller gymnastiksale m.m. Der er enkelte, som ønsker at ligge i telt, er der mulighed for det?
Vi sørger alle, selv for rastgrej i form af soveposer, liggeunderlag og lignende.

Vi vil gerne have adgang til bade-og toiletfaciliteter samt evt.køkkenfaciliteter, idet vi er selvforsynende med proviant. Vi har vores egen køkkenchef med.

Vi forlader stedet igen næste morgen ca. 0900 og kører videre mod Stege, hvor vi besøger Bryghuset Møn.

Danske Ølentusiaster/Tour de Bieré arrangerer for 12. gang "CykØLløbet Tour de Bieré".
"TdB 2022" bliver med start i Svendborg den 25. juni 2022 og slut i Holbæk 2. juli 2022. Så har vi på den uge tilbagelagt ca. 650 km. og besøgt ca. 30 forskellige bryggerier og andre virksomheder, der beskæftiger sig med øl, på den ene eller anden måde.

Læs om vores aktivitet på ale.dk/aktiviteter/tour-de-biere og/eller på Danske Ølentusiasters hjemmeside. ale.dk
Danske Ølentusiaster er en landsdækkende forening med ca. 10.000 medlemmer."

Jesper Heien opfordrer til at tage godt imod deres nye cykelvenner fra Fyn af - og den opfordring være hermed givet videre.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.