Store Cykeldag ombord på IDA

Af IDA´s Venner
13. april 2022 15:18


IDA. Foto: KWP
Store Cykeldag på M/F IDA bliver lørdag 21. maj. Og efter det samme koncept, som de 10 tidligere cykeldage: Gratis overfart for alle cyklister. Fra første færge kl. 9 til den sidste lægger fra Bogø kl. 18.15.
IDA’s Venner står for arrangementet, som er samme dag, som der er Loppe Shoppe Road på Bogø. Leif Nowicki åbner som altid sit skatkammer i Smedestræde, og Bogø Mølle har cafe.
”Klip i kortet giver en is” med tre poster på begge sider af Grønsund er blevet populær, og det gentager vi i år. Med økologisk is fra BogøBrød og Cafeen på Torvet i Stubbekøbing. Plus Marinaens Køkken på havnen i Stubbekøbing.
IDAs Venner rejser telt på begge havne, og her vil vi sælgte t-shirts, kasketter og ikke mindst medlemskaber til venneforeningen.

Læs mere om Loppe Shoppe Road

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.