Bogø Mølle åbner 1. maj

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
19. april 2022 14:43


Foto: Bogø Møllelaug
Der er åbent fra kl. 10 til kl.14 med Cafe.
Natursafari Ø-riget tur 3 indvies på Bogø.

Vi kan se frem til en sommer med et spændende musik- og kulturprogram for alle!

Aktivitetsplanen for 2022 på møllen er på vej - se opslaget på møllen, i Brugsen og på havnen samt på Bogø Tidende og Bogø Portalen i begyndelsen af maj. Husk at Bogø Mølle stadig har brug for flere medlemmer! Medlemsfolderen er blevet opdateret og vil blive omdelt i alle postkasser første uge af maj.
Lørdag d. 30. april kl.10 til kl. 13 har møllen et bord ved Brugsens Blomsterdag med information.

Ø-Riget Vordingborg
Natursafari tur 3: Øriget – oplev Bogø fra land og fra vand


Dato: søndag 1. maj kl. 9.30-11.00
Mødested: Bogø Havn, Grønsundvej 595, 4793 Bogø By
Naturvejleder Susanne Rosenild tager jer på en guidet tur på et par km fra Bogø Havn og op til den nyrenoverede Bogø Mølle med udsigt over ø og hav. Denne dag fortæller Helle Bohnfeldt fra Bogø Møllelaug om møllen. Møllecaféen har salg af te, kaffe og kage. Vi fortsætter en rundtur rundt i Bogø By og slutter tilbage i havnen, hvor folk, der ønsker det, selv kan tage en gratis tur med færgen og opleve Bogø fra vandsiden.
Færgen Ida har første sejlads søndag 1. maj og foreningen Idas venner byder velkommen ombord på færgen, hvor der er gratis færgetur hele dagen fra kl. 9.00 for alle gående fra Bogø og Stubbekøbing Havn.

Hilsen Bogø Møllelaugs Bestyrelse

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.