Bøf og Bio med Portalen

Af John P. , Bogø Portalen
6. maj 2022 16:44


Bøf og Bio med Portalen
Så inviterer Portalen atter engang 44 af Bogø´s +60 årige en tur i biografen - samt til Bøf & Buffet hos Slagter Stig i Støberiet.

Denne gang er det storfilmen "Tabte Illusioner" - efter Honoré de Balzas´s roman.

Filmen vandt de 7 fornemste franske filmpriser og foregår i det 19. århundredes Frankrig og handler om den unge digter Lucien, der rejser til Paris for at prøve lykken og forfølge kærligheden.

Paris viser sig dog at være noget af en omvæltning, og da den unge digter bliver overladt til sig selv, finder han vejen ind bag kulissen i det litterære og kulturelle miljø.

Her møder Lucien en verden, hvor profit og politik står forrest, og hvor alt kan købes eller sælges - både succes, omtale, magt, følelser og i sidste ende ham selv.

Vi mødes på BIF´s P-plads den 19/maj kl. 16.30, hvor vi fordeler os i biler og kører til Slagter Stig, der disker op med kød- og salatbuffet - drikkevarer er på egen regning.

Tilmelding med navn, adresse og alder på sms eller mail : 6114 2969 eller jp@johnsonsvej.dk.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.