Brebølfonden har slået til igen!

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
28. juni 2022 10:51


Brebølfonden har slået til igen!
Brebølfonden har slået til igen! Den 13. juni fik bestyrelsen for Bogø Møllelaug en mail, som informerede om, at fonden efter vores ansøgning har bevilget 250.000 kr. til den fortsatte restaurering af møllen.
Det betyder, at vi er trådt et stort skridt nærmere mod afslutningen af restaureringen. Nu mangler der ca. 450.000 kr., før møllebyggerne kan gå i gang med at forsyne møllen med vinger og restaurere en kværn, så der igen kan males mel – lige som ’i gamle dage’.

450.000kr er dog stadig mange penge at mangle. Men sådan har det været for alle de foregående etaper: Stille og roligt er pengene kommet ind. Vi tror på, at de sidste penge også nok skal komme i hus, vi ved, det tager tid, og der skal søges fonde, og vi ikke kan gøre andet end at vente. Vi kan ikke gå i gang, før alle pengene er bevilget!

Hver gang, der kommer tilsagn om penge, stiger humøret og optimismen, tvivlen parkeres for en stund og derfor siger vi: Tusind tak for støtten - til Skibsreder Carsten Brebøls Almennyttige Fond!

Bogø Møllelaugs bestyrelse

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.