Koncert i Bogø Kirke. Torsdag den 27. oktober kl. 19.00

Af Menighedsrådet , Bogø Menighedsråd
19. september 2022 18:08


Koncert i Bogø Kirke. Torsdag den 27. oktober kl. 19.00
Det er Sangforeningen STJERNEN der kommer og underholder.

STJERNEN startede i 1919 som et arbejdersangkor for herrer. I 1960 kom der så damer til. I 1962 fik koret forbindelse med et venskabskor i Ritterhude i Tyskland (i nærheden af Bremen).

Der har indtil for nylig været skiftevis koncerter i Tyskland og hos os i Danmark (koret i Tyskland er nu stoppet på grund af manglende tilgang af medlemmer).

I 2019 holdt STJERNEN koncert i Vordingborg kirke i anledning af 100-års jubilæet. I de senere år er der holdt koncerter både i Stensby Kirke, Kalvehave Kirke, Køng Kirke og i Sct. Jørgens Kirke i Næstved.

Koret er i øjeblikket på 35 medlemmer, og er et firstemmigt kort og synger et blandet repertoire med danske sange, salmer og også populære toner både på dansk og andre sprog.

Organist og koret dirigent er Lennart Lindegaard

GL ÆD JER TIL EN STEMNINGSFYLDT AFTEN I BOGØ KIRKE.
STJERNEN´s motto: SYNG DIG GLAD

DER ER GRATIS ADGANG.

Vel mødt
Bogø Menighedsråd

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.