Iben Rommes Hammondproject - Jazz på Bogø Mølle

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
18. maj 2023 06:15


Iben Rommes Hammondproject - Jazz på Bogø Mølle
Repertoiret er let fordøjeligt jazz, inspireret af bl. a. Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan og består overvejende af standarts fra den store amerikanske sangbog blandet med egne kompositioner og danske sange.
Iben som til daglig er organist i Sværdborg og Lundby Kirker, korleder foruden at hun underviser i sang og klaverspil, er uddannet med sang som speciale ved det rytmiske konservatorium i Århus og har en passion for ”storytelling” hvilket er blevet hendes personlige udtryk i jazzen, hvor hendes stemme understøttes af et funky sumpet B3 Hammond foruden guitar og trommer.

Danni og Morten, som underviser på Guldborgsund Musikskole, er kendt i mange musikalske sammenhænge og har studeret musik i henholdsvis Berkely i Boston og Rytmisk musik- konservatorium i København.

Dan har dyrket Hammond-spil siden starten af 70 erne og hans store passion er jazz på dette instrument med forbillede i Jimmy Smith.

Iben Romme sang
Morten Thomassen guitar
Danni Holm Jensen trommer
Dan Romme på Hammond B3

Hvor og hvornår
Bogø Mølle
Torsdag den 22. juni 2023 kl. 19:30

Billetter
Kr. 120
Køb i døren eller her på Portalen (kommer snart)

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.