SÅ SEJLER IDA IGEN MED START KR. HIMMELFARTS DAG KL. 9.

Af IDA´s Venner
18. maj 2023 06:31


Foto: KWP
Det har været en svær start for M/F IDA i år med et motorhavari efter bare 2½ dags sejlads, og bugsering til Stubbekøbing med efterfølgende 14 dages hovedreparation, MEN det er med stor glæde at kunne oplyse, at hun sejler igen fra Kristi Himmelfart kl. 9.00.

En kæmpe tak til Stege Værft for at smide alt værktøj ind i bilerne og arbejde i døgndrift for at få M/F IDA klar igen.

Sejlplanen er uændret fra sidste sæson, og det vil sige, at første afgang hver dag er fra Stubbekøbing kl. 9.00 og sidste afgang er fra Bogø kl. 18.15. Se i øvrigt sejltiderne og priser her bogoe-stubbekoebing.dk/sejlplan

Vi har også været spændt på, om den Store Cykeldag den 20. maj (læs mere nedenfor), kunne gennemføres, og derfor bare en opfordring til jer til at finde cyklerne frem til på lørdag og deltage i dette familiehyggelige arrangement.

Husk også at alle medlemmer af IDA´s Venner inviteres til generalforsamling onsdag den 24. maj 2023 kl. 18.30 på Skovpavillonen, hvor der indledes med et foredrag af Bogøsmeden Leif Nowicki.

På gensyn
IDA´s Venner

Tip: Flemming Nielsen

Store Cykeldag 20. maj 2023

Lørdag 20. maj afholder IDAs Venner igen Store Cykeldag på M/F IDA og i år er det 11. gang.
Som alle de tidligere år sejler cyklister gratis hele dagen og første færge er kl. 9.00 og sidste færge fra Bogø klokken 18.15.
Du kan cykle forbi Bogøs legendariske smedemester Leif Nowicki, der holder åbent hus med sin store samling af cykler, biler og meget mere.
På begge havne har IDA´s Venner et telt, hvor der sælges t-shirts, kasketter, medlemskaber m.v. og uddeles et kort, så du kan få et ”Klip i kortet", der giver en is. Der er tre poster på begge sider af Grønsund, og når man kun én post, er det også ok. Det udløser en is til max. 25 kroner, som IDA´s Venner betaler. Vi uddeler kortet på begge havne til alle cyklister.

Hr. Plys kommer forbi på sin væltepeter og underholder børn og barnlige sjæle - det sker omkring kl. 10 på Stubbekøbing havn og kl. 12.00 på Bogø havn.

Der bliver opstillet en manøvrebanen til børn på Stubbekøbing havn, hvor de i gokart skal teste deres færdigheder, og på Bogø havn ved bålpladsen laves der popcorn over åben ild.

Samme dag, som Cykeldagen, er der shoppe-loppe-road på Bogø Hovedgade og på Bogø Mølle er der åbent med café. I Stubbekøbing afholdes samtidig DM i Hornfiskeri ved lystbådehavnen, så der kan du også lægge et visit ind og se, om de har fået fangst.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.