Loppe Shoppe Road

Ø-lopper lørdag den 18. maj 2024 kl. 10.00-16.00

Hvor og hvornår:
Ø-lopper på Bogø igen - Genbrug er godt for miljøet, men det kan også være med til at skabe liv og fællesskab. Og det er præcis det, det handler om, når hele Bogø Hovedgade bliver omdannet til Loppe Shoppe Road lørdag den 18. maj 2024 i tidsrummet fra kl. 10-16.

Facebook:
Find begivenheden på Portalen’s Facebookside

Lopperne - 2 kilometer loppemarked:
Lopperne vil krible og kravle hele vejen op gennem Bogø Hovedgade. Foran husene og i haverne vil der være små stande, hvor private sælger ud af deres gemmer.

Ønsker du at deltage med en stand - ALLE, også udefrakommende, kan være med:
For at deltage skal du lave din egen stand i din egen have eller foran dit hus. Hvis du ikke bor på Bogø Hovedgade, kan du enten selv lave en aftale med en beboer på hovedgaden om at låne lidt haveplads eller du kan kontakte Bogø Portalen, så får du hjælp til at finde en plads.

BEMÆRK:
Dem der ikke ved, hvor de kan placere deres bod kan evt. stille den op på området omkring Bogø Mølle, foran Forsamlingshuset eller på Kys og vink farvel pladsen ved kostskolen.

Det er gratis at stille en stand op langs hele Bogø Hovedgade samt ved møllen og kostskolen.

Salg af kaffe og kage på Bogø Mølle:
Besøg den flotte restaurerede Bogø Mølle. Caféen i møllen holder åbent, så køb et krus kaffe og et stykke kage og støt møllen. Kom forbi, slå jer ned, hold en pause med shopperiet på Bogø Hovedgade. Bagefter er I friske til at gå shop amok igen.

Musik og forfriskninger ved Sprøjtehuset:
Er du kommet længere op af Bogø Hovedgade og trænger til et pitstop, så slå dig ned ved Sprøjtehuset og køb en forfriskning. Den gode stemning sørger Dikkedar for med musik og sang dikkedar.eu. Også her vil der være salg af loppefund. Overskud fra forfriskninger og salg af lopper ved Sprøjtehuset går til Forsamlingshuset.

Tag på tur med færgen Ida den 18. maj:
Store Cykeldag er en årlig tilbagevendende begivenhed den 3. lørdag i maj måned, hvor alle cyklister kommer gratis med IDA fra Bogø eller Stubbekøbing havn hele dagen mellem kl. 9.00 og 18.15. Kommer du fra Stubbekøbingsiden, anbefaler vi en cykeltur op af Bogø Hovedgade, og husk nu cykelkurv eller cykelanhænger til alle de gode loppefund.

Frokost ved ”Den gamle slagter:
I år har Pernille Arsfeldt stillet sin foodtruck op ved ”Den gamle slagterbutik”, her sælger hun sandwich, grillede pølser og sodavand. Der vil være opstillet borde og stole, så du kan hvile benene og få lidt mad i maven, inden du shopper videre.

Bogø Portalen ser frem til endnu engang at se alle Bogø’s lopper på gaden den 18. maj 2024