Bogø Køkkenet

Fællesspisning på Bogø

Se hvornår der er fællesspisninger. Du/I kan også møde os på vores Facebook.

Medbring venligst egen service til fællesspisningerne (tallerkener, bestik, glas etc.)

Bogø Køkkenet arrangerer fællesspisninger rundt om på Bogø. Der serveres helt almindelige hverdagsretter, med kød og i vegetar udgaver, og i videst muligt omfang en salat dertil. Om sommeren planlægger vi bål-/grillmad. Der er postevand på bordene og der er mulighed for at købe øl, vand og vin til rimelige priser.

FÆLLESSPISNINGERNE ER BØRNEVENLIGE

Er du gæst på Bogø, de aftener der arrangeres fællesspisninger, er du velkommen til, at melde dig/jer til og komme og spise sammen med de lokale.

Maden bliver tilberedt af medlemmer af Bogø Køkkenets ”Kokketeam”. Vil du være en del af ”Kokketeamet” er du velkommen til at kontakte os.

Fællesspisningerne foregår på hverdage skiftende mellem mandag, tirsdag, onsdag samt torsdag. Dørene åbnes kl. 17:30. Maden serveres i tidsrummet fra kl. 18:00-19:00 (eller hvad der er annonceret).

Vi bestræber os på at anvende danske, årstidens samt økologiske varer. Indkøb foretages i videst muligt omfang i Dagli´ Brugsen, Bogø.

Tilmeldinger er først gældende når der er indbetalt. Af hensyn til indkøb skal tilmeldinger ske før fællesspisningen. Indbetalinger refunderes ikke medmindre fællesspisningen aflyses. Bliver ”man” forhindret i at deltage, er ”man” velkommen til at sende naboen i stedet. Der kan betales via MobilePay eller ved overførsel til Bogø Portalens konto i Møns Bank.

Et evt. overskud tilfalder Bogø Portalen.

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen
Bogø Køkkenet
Kokketeamet