Bogøs fantastiske stoleeliteelastikgymnastikhold starter op igen onsdag d. 2. juni

Af Tine Laulund
3. maj 2021 18:55


Bogøs fantastiske stoleeliteelastikgymnastikhold starter op igen onsdag d. 2. juni
Vi har fået lov til at åbne op for aktiviteter og træning for udeborgere og denne gang er Bogøs stolegymnastikudøvere også en del af genåbningen. For ikke at være for mange, vil der frem til sommerferien være 2 hold onsdag formiddag. Det foregår stadig i Skovvangens gymnastiksal.
Både tidligere og nye deltagere er velkomne. Lad gerne nyheden spredes, så alle tidligere deltagere får besked om opstart. Vi laver primært gymnastik på stole, men øvelser ved ribben eller gående rundt i salen kan også forekomme. Vi holder afstand og passer på hinanden.

Hold 1 er kl. 9.00-10.20 og hold 2 er kl. 10.30-11.50 (inkl. kaffe og snak bagefter).

Tilmelding til Tine, Fanefjord på 2937 0431- gerne sms og ellers telefontid ml. 8-9 og 12-13 eller mail tlah@vordingborg.dk. Husk at skrive hvilket af holdene, man ønsker at deltage på.

På glædeligt gensyn
Tine Laulund

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.