Aliyah, Keshia, Nicolas og Sisse er flyttet til Bogø

Af Aliyah, Keshia, Nicolas og Sisse
24. juni 2021 21:00


Aliyah, Keshia, Nicolas og Sisse. Foto: Selfie
Hej Bogø

Vi er en lille familie på 4, Aliyah (10 år) , Keshia (12 år), Nicolas og Sisse. Den 1. juni tog vi springet og flyttede fra København og ind i huset på Bogø Hovedgade 118. Eller det vil sige, vi flytter lidt frem og tilbage da vi er gået igang med at renovere.

I den forbindelse vil der desværre være lidt larm og byggerod på grunden. Vi bestræber os på at minske både larmen og rodet så meget som overhovedet muligt, men hvis det skulle være til gene, må I endelig banke på eller skrive til os på sissemlwulff@gmail.com. Skriv også gerne hvis I har et arrangement, så vi kan holde lyden nede den dag.

Selvom vi ikke rigtig har haft tid til så meget andet, end at rode rundt i huset, er vi så glade for at være flyttet hertil. Og vi glæder os utrolig meget til at møde jer alle sammen!

Mange varme hilsner,

Aliyah, Keshia, Nicolas og Sisse

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.