Tyve på spil på Bogø

Af Palle-Michael Pedersen
24. august 2021 13:22


Tyve på spil på Bogø
Hej Bogøer.

Måske har I allerede hørt, at der i de seneste måneder har været “nattelige” mennesker med kedelige tyvagtige hensigter her på Bogø. For en god månedstid siden stjal de for anden gang en trailer fra toppen af Bogø.

Her i nat opdagede kroen, at vi i vores hus på Hovedgaden 130 havde besøg kl 3.30. Det var tydeligt at se her til morgen at tyvene havde været der, men intet havde fjernet. Heldigvis.

Tyvene havde også været inde på kroens P-plads for at fotografere deres trailer og den nye løse fløjdør. Så min tanke er, at tyvene har gjort et research. Kroen opdagede tyvene, der lynBørge kørte bort i en mørk Audi Stationcar. Jeg tænker, at de på et natligt tidspunkt kommer retur i en kassevogn.

Det er så fedt at vi her på øen passer på hinanden og hinandens ting. Det bedste sted på jorden.

Mange hilsner
Palle-Michael





Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.