Gratis teatertorsdag på Bogø

Af John Pedersen , Bogø Portalen
8. september 2021 12:50


Gratis teatertorsdag på Bogø
Torsdag den 16. september er der inviteret til ”teaterdag” på Bogø – med forestillinger for både børn og voksne.
Om eftermiddagen opfører ”Det Lille Turneteater” kl. 14.00 i salen på Skovvangen (indgang gennem SFO) sin unikke forestilling – ”Grev Gris” – hvor der på magisk vis fortælles en historie om prins Knud der gerne vil være venner med ”Grev Gris”, og derfor vil lære Grev Gris at danse, læse og leve livet ved hoffet. Forestillingen varer 35 minutter og alle er velkomne.

Om aftenen er det de voksnes tur og denne gang er det på Bogø Mølle kl. 19.00 hvor Turneteateret opfører ”Odysseus” som er en nyfortolkning af Homer´s Illiaden omkring Odysseus handlingsmættede færd – fra strandingen på Ithaka til hjemrejsen fra krigen mod Troja, hvor hans borg er blevet besat, hans kone Penelope belejret af bejlere og sønnen Telemachos er truet på livet. Forestillingen varer 65 minutter og igen er alle velkomne – billetterne er gratis men med en begrænset plads på 50 tilskuere – skal der reserveres billet på www. bogø.eu. Reserver din billet her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.