I anledning af kommunalvalget 2021 inviterer Bogø Portalen til vælgermøde

Af Bestyrelsen , Bogø Portalen
15. september 2021 16:37


I anledning af kommunalvalget 2021 inviterer Bogø Portalen til vælgermøde
I anledning af kommunalvalget 2021 inviterer Bogø Portalen til vælgermøde i Bogø Forsamlingshus tirsdag den 2. november kl. 18.30.
Vi vil gerne målrette og forberede vælgermødet bedst muligt til jer, der ønsker at deltage, og derfor vil vi gerne på forhånd vide, hvilke politiske emner, der optager jer. Vi har i den forbindelse igangsat en spørgeundersøgelse, hvor du, kan stille det/de spørgsmål eller rejse det dilemma, som du mener, er vigtigt, at kandidaterne til kommunalbestyrelsen svarer på, inden krydset skal sættes.

Stil spørgsmål
Du kan stille dit spørgsmål her på Portalens hjemmeside ved at klikke HER. Du kan også udfylde et spørgeskema nede i Brugsen og aflevere det i svarboksen, der står ved kassen i Brugsen.

Bogø Portalen vil så sammen med moderator journalist Kristine Amalie Linnet udvælge de spørgsmål/dilemmaer, som optager flest, så vi kan få en dybdegående debat på vælgermødet og få afdækket kandidaternes holdning til de valgte emner.

Vi har været så heldige, at Kristine Amalie Linnet har sagt ja til at være moderator på vælgermødet og styre såvel politikerne som vælgerne gennem processen.

Kristine er født og opvokset på Bogø og har gået på Bogø Kostskole. Hun er uddannet journalist og har bl.a. været ansat som lokaljournalist på Sjællandske, hvor hun dækkede Vordingborg Kommune. Siden 2013 har Kristine været ansat på TV 2. Først på udlandsredaktionen - og de seneste 3 år som nyhedsredaktør på TV 2 NEWS. Her skal Kristine over efteråret dække kommunalvalget i hele Danmark, så vi er super glade for, at der kunne blive plads i hendes kalender til et vælgermøde på Bogø.


Kristine Amalie Linnet, Nyhedsredaktør TV 2 NEWS. Foto: Pressefoto

Spis med fra kl. 18:00
Hvis du ønsker at spise med fra kl. 18:00-18:30 kan du bestille en sandwich HER til kun kr. 50 - leveres af Bogø Brød.

Politikere der deltager
Kenneth Andersen, Socialdemokratiet
Helle Jørgensen, Dansk Folkeparti
Martin Graff Jørgensen, Enhedslisten
Michael R. Juliussen, Socialistisk Folkeparti
Charlotte Bagge Hansen, Fælleslisten
Karina Foss, Venstre
Karsten Sevel, Konservative
Lene Ezzaaf, Alternativet
Listen over deltagende politikere bliver løbende opdateret

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.