Information vedr. Sundhedspuljen

Af Vordingborg Kommune
7. oktober 2021 12:14


Information vedr. Sundhedspuljen
Vordingborg Kommune har i samarbejde med Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse og Steno Diabetes Center Sjælland netop offentliggjort en sundhedspulje med fokus på børn og unges trivsel. Har du en god idé til aktiviteter, som kan få flere børn og unge til at bevæge sig mere, trives bedre eller i det hele taget få mere sundhed ind i hverdagen, så har du nu mulighed fort at søge midler, til at føre den ud i livet.
Indtil d. 1. december modtager puljen, der er på i alt 150.000 kr., ansøgninger til indsatser og aktiviteter, der kan hjælpe med at mindske overvægt hos børn og unge. Alle enkeltpersoner, foreninger og organisationer samt sammenslutninger, der har et almennyttigt formål kan søge puljen. Ansøgere skal være hjemmehørende i Vordingborg Kommune.

Der er mange veje til mere sundhed, bevægelse og samvær med andre. Derfor har vi åbnet for, at der kan søges bredt i puljen. Alle idéer, der kan øge sundhed og trivsel, og som er sjove og attraktive for målgruppen, hører vi gerne fra.

Du kan læse mere og sende din ansøgning afsted her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.