Findes der nogen der kunne være interesseret i en "byttehandel" med Tina der gerne vil flytte til Bogø

Af Tina Hjordt
16. november 2021 18:16


Uggeløse Bygade 134. Foto: edc.dk
Huset i Uggeløse er til salg hos EDC, se nærmere her

Som omtalt vil det være fantastisk, hvis der skulle være en person på Bogø, som pga. jobskifte eller andet, gerne vil flytte nordpå, og kan se en fordel i at lave en ”byttehandel”.

Jeg justerer gerne prisen – hvis det hele i sidste ende kommer til at hænge økonomisk sammen for mig. Jeg drømmer om en bolig med sjæl og meget gerne en dejlig have (udsigt gør heller ikke noget). Prisen er afhængig af, om der skal laves en masse, eller om man kan flytte nogenlunde tørskoet ind med det samme.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 63 år, har Airedale terrieren Bobby på 3½ år. Jeg er uddannet jurist, arbejder som HR/juridisk konsulent + forfatter/kommunikation, er udpræget naturelsker og vil meget gerne bidrage til det gode lokalmiljø, jeg ved, findes på Bogø.

Lidt mere info: Efter en vandretur i 2019 lavede TV Vestsjælland et lille program om Bobby og mig:


Skulle nogen været interesseret i vores dejlige hus, er man meget velkommen til at komme på besøg eller ringe og få flere oplysninger.

Jeg har nærstuderet Boligsiden.dk igennem det seneste år og er skrevet op hos samtlige lokale ejendomsmæglere på Sydsjælland – uden at dette dog har givet noget.

Mange venlige hilsener
Tina Hjordt
Uggeløse Bygade 134
3540 Lynge
Tel: + 45 2217 0858

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.