Julemarked på Bogø Havn

Af KWP , Bogø Portalen
19. december 2021 12:52


Julemarked på Bogø Havn. Foto: KWP
Lørdag den 18. december blev der afholdt julemarked på Bogø Havn. Færgen IDA var sejlet til Bogø som en del af arrangementet. Det var BogøBrød der havde fostret idéen til julemarkedet. Og i butikken havde de sørget for julemusik leveret af Søren og Lars.
Overfor butikken stod Velfærdskød og solgte de lækreste pølser og hotdogs. Ombord på IDA var Fanefjord Frugt der solgte økologisk æblegele, honning samt æblejuice. Bogø Møllelaug havde en bod med merchandise. Der blev solgt Mønsk sæbe og cremer. Bogø Fitness klub gjorde reklame for sig selv og IDA´s Venner havde en bod hvor der bl.a. var mulighed for, at vinde en gavekurv hvis man kunne gætte, hvor mange der havde taget turen med IDA over Grønsund i 2021. Derudover solgte Radius Distilleri snaps og likører. Endelig havde Portalen en lille bod hvorfra vi solgte gløgg til at varme sig på.

Selvfølgelig kiggede julemanden forbi med godter til børnene.


Foto: KWP

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.