Ny lov om snemænd/damer gældende fra 1. april 2022

Af Nalla Kramenrøjt , Alverdens Nyheder
20. december 2021 14:30


Ny lov om snemænd/damer gældende fra 1. april 2022
Ligestillingsrådet jubler. Regeringen bakker ligestillingsrådet op med nye lovforslag om kønskvotering. Efter hvad man hører på vandrørene, er der hjælp på vej til at få bedre balance mellem kønnene både i tale og praksis. Den nye lov vil tage fat på den omsiggribende skævvridning ved bygning af snemænd.
Det er helt urimeligt, at det altid drejer sig om snemænd. Aldrig tales der om snedamer. Og det selv om enhver kan se, at der altid tages udgangspunkt i hunkønnet med de bløde hofter og den flotte barm. Det vil derfor fremover gælde, at hver gang man bygger en snemand, skal man, ifølge det nye lovforslag fra regeringen, også bygge en snedame. Loven vil træde i kraft fra 1. maj 2022 og foreløbig gælde i 6 måneder, for at man kan få nogle praktiske erfaringer blandt andet med strafudmåling.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.